Uvolněná a nezapomenutelná atmosféra, milá obsluha a jídla připravovaná z čerstvých a kvalitních surovin od místních dodavatelů, takové jsou hlavní znaky Mondieu. Moderní mezinárodní menu s francouzským vlivem je zde připravováno podle tradičních receptur a nabízí i možnosti pro
vegetariány a vegany. Milovníci sladkého jistě ocení ručně vyráběné dezerty, které jsou podávány vždy čerstvé. Vychutnat si zde můžete rozmanité snídaně, saláty, burgery, ale i speciální denní menu.
„Neustále se snažíme zajistit to, aby každý kousek jídla byl výjimečný. Důkladně vybíráme dodavatele a suroviny nejvyšší kvality.
"Našim zákazníkům nabízíme jen domácí jídlo, dezerty a nápoje,“ sděluje Martin
Adámi, executive chef Mondieu. Výjimečné je zde i sladké ledové potěšení ve formě nanuku. Ten si totiž můžete vytvořit podle sebe – polít čokoládou, posypat oříšky nebo sušeným ovocem.
[bomba]
Široká nabídka smoothies, čerstvých ovocných a zeleninových šťáv, domácích limonád, horké bílé, hořké a mléčné čokolády, různé druhy bio organické kávy, čajů a koktejlů zapadá dokonale do celého konceptu
Mondieu. „Nejsme zastánci komerčně dostupných nápojů, a právě proto v našem menu naleznete domácí a zdravé limonády, ale také ledové čaje, smoothies a čerstvé šťávy,“ dodal Martin Adámi.
Mondieu je oblíbený řetězec bistro kaváren založený v roce 2013 v hlavním městě Slovenska, Bratislavě. Za poslední čtyři roky bylo otevřeno šest nových poboček – pět na Slovensku a 1 v České republice.
Popularita Mondieu velmi rychle roste a to nejen mezi místními, ale i zahraničními hosty. Líbí se Vám Mondieu natolik, že byste chtěli provozovat svoje vlastní? Po roční praxi v Mondieu a prokázání
manažerských a podnikatelských schopností můžete mít svoje.